Gordijnen en Vitrage

Een goede keuze voor geschikte raamdecoratie is zelf lastig te maken. Gordijn, vitrage, shutter, jaloezie, rolgordijn of een combinatie wellicht? Voordat u door de bomen het bos niet meer ziet, adviseren wij u graag over de vele (combinatie)mogelijkheden en de wijze van montage. Belangrijk is natuurlijk dat uw keuze geschikt is voor het beoogde gebruik, de gewenste sfeer en binnen uw budget past. Wij ontzorgen u totaal, inclusief het inmeten, (ver)maken en de montage van de raamdecoratie.

In een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag uitgebreid over wat het beste bij u past. Vooruitlopend daarop, hierbij alvast wat informatie over verschillende gordijnen welke wij kunnen leveren:

 

  • Overgordijnen: Niet doorkijkbaar en isolerend;
  • Inbetweens gordijnen: Tussen overgordijnen en vitrage in;
  • Transparante gordijnen: Vitrage is overdag niet doorkijkbaar, ’s avonds zie je schaduwen en geluid in de ruimte wordt geabsorbeerd;
  • Luminette gordijnen: Een strak soort vitrage met daarin verwerkt lamellen, transparante en rijke uitstraling;
  • Paneelgordijnen: Brede banen stof op een roede, goed toepasbaar bij o.a. schuifpuien, openslaande deuren en ruim bemeten ramen. Verrassende effecten worden gecreëerd met verschillende kleuren, prints of materialen.

 

De Interieur Dirigent werkt op flexibele tijden en komt op een voor u gewenst tijdstip graag kennismaken. Dat bespaart u veel kostbare tijd. Zoekt u een fraai gordijn passend in uw woonstijl, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek. Nadat uw voorkeur bekend is, laten wij een selectie gordijnstalen zien waar zeker uw ideale gordijn vast tussen zit.