Houten vloeren

Wij willen u zo goed mogelijk bedienen en hebben daarom een volledig assortiment houten vloeren in de meest uiteenlopende stijlen, samenstellingen en prijzen. In een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag uitgebreider over welke vloer het beste bij u past. Vooruitlopend daarop hierbij alvast wat informatie over enkele mogelijkheden.

Lamelparket

Lamelparket is 3 laags en heeft de uitstraling van een massieve vloer. De massieve houten toplaag heeft een dikte tot 6 mm. Door contra verlijmde lagen werkt deze vloer nagenoeg niet. Zeer goed geschikt dus om zwevend te leggen.

Lamelplank

Een lamelplank is een product dat nauwelijks krimpt of zwelt. Dat is o.a. te danken aan de massief eiken toplaag op een laag van de beste kwaliteit multiplex. Wij kunnen diverse lamelplanken, met verschillende afwerking, breedte en lengte adviseren. Uiteraard hebben alle lamelplanken de uitstraling van een massieve houten planken vloer.

Massief houtenplank

Wij voeren ook een mooi assortiment houten vloeren van massieve planken. De massieve planken werken wel meer door een schommelend vochtigheidsgehalte in de verschillende seizoenen. Dat is de reden dat deze vloeren volledig verlijmd en genageld worden.

Wij adviseren u ook graag over een passende ondervloer en onderhoud. Daarnaast worden al onze vloeren gelegd door een professional. Legt u de vloer liever zelf, dan kan dat ook en adviseren wij u over de beste legwijze.

De Interieur Dirigent werkt op flexibele tijden en komt op een voor u gewenst tijdstip graag kennismaken. Dat bespaart u veel kostbare tijd.
Zoekt u een onderscheidende vloer passend in uw life stijl, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.