Jaloezieën

Net als bij onze (rol)gordijnen, voeren wij op het gebied van jaloezieën ook een uitgebreide collectie en kunnen wij volop variëren met materiaal, de wijze van lichtinval, doorkijkbaarheid en sfeer.
Wij willen uiteraard het beste voor u en steken daar vanzelfsprekend ook veel tijd in om tot de beste oplossing te komen. Om u vooruitlopend op ons gesprek alvast een beetje wegwijs te maken met de verschillende mogelijkheden, hierbij alvast een beknopt overzicht.

  • Jaloezieën: Vaak luxaflex genoemd, naar de fabrikant die ze als eerste op de markt bracht. Tegenwoordig zijn er veel fabrikanten van horizontale jaloezieën in pvc, aluminium of houtuitvoering. De lichtinval en privacy kan je er goed mee regelen.
  • Silhouettes: Een horizontale jaloezie met daaroverheen een transparante stof. Zeer geschikt als je wel de functie wenst, maar ook meer warmte.
  • Roljaloezieen: Combi van een rolgordijn en een jaloezie. De lichtinval en de doorkijkbaarheid zijn prima te regelen. Bijkomende voordelen zijn flexibele mogelijkheden in breedte en hoogte.
  • Lamellen: Eigenlijk een verticale jaloezie van pvc, aluminium of stof, vooral praktisch bij schuine ramen en schuifpuien.

De Interieur Dirigent werkt op flexibele tijden en komt op een voor u gewenst tijdstip graag kennismaken. Dat bespaart u veel kostbare tijd. Aan de hand van stalen, demo modellen en het bekijken van voorbeelden op de ipad en of laptop, maken wij de verschillende mogelijkheden tastbaar voor u om tot een juiste keuze te komen. Neem gerust contact met ons op voor een prettige kennismaking.