Rolgordijnen

Identiek aan onze gordijnen en jaloezieën hebben wij een complete collectie rolgordijnen waarmee wij uw interieur kunnen completeren. Of het nou om een zakelijk, romantisch of verduister rolgordijn gaat, wij kunnen alles leveren en geven het ook de persoonlijke aandacht om tot het gewenste resultaat te komen. Graag praten wij u spoedig bij over de vele mogelijkheden en wat het beste bij uw interieur past. Hierbij alvast een klein doorkijkje naar de mogelijkheden:

  • Rolgordijnen: Strak, verduisterend, decoratief (veel kleuren en dessins mogelijk) en functioneel.
  • Plisségordijnen: Rolgordijnen met plooien (minder strak), door zijgeleiding ook mogelijk om van beneden naar boven te rollen (makkelijk bij een laag raam), dubbele plissés (dikker en isolerender) zijn ook mogelijk.
  • Vouwgordijnen: De vouwgordijnen zijn er in verschillende materialen (stof of van hout) en in verschillende uitstralingen (van zakelijk tot romantisch).

Vanzelfsprekend zullen wij zorgdragen voor het correct inmeten en monteren, maar eerst maken wij de mogelijkheden voor u tastbaar aan de hand van stalen, demo modellen en de voorbeelden op de ipad of de laptop. Wij komen naar u toe, lekker makkelijk toch? Bel gerust even op voor een adviesgesprek, wij kijken er naar uit om u tot dienst te zijn.